Over mij

Over mij

Yo ik ben JASE!  Een 18 jarige DJ/Producer uit het mooie Tilburg. Sinds kleins af aan had ik al interesse in knopjes, licht en geluid. Die interesse heeft geresulteerd in waar ik nu ben.
Sinds 2015 ben ik actief bezig met muziek en DJing. Mijn eerste kennismaking met het grote publiek was bij de ijshockeyclub waar ik zelf lang heb gespeeld: Tilburg Trappers. Ik was DJ en licht- en geluidstechnicus en verzorgde samen met een team van DJ’s elke week het licht en geluid tijdens wedstrijden van het Oberliga team. Vrijwel elke week mocht ik daar draaien voor een uitverkocht ijssportcentrum Tilburg (meer dan 2500 man). Ook heb ik tijdens de huldiging van het Oberliga team in 2018, de eer gekregen om te mogen draaien op een volle Paleisring in Tilburg. Een droom die uitkwam!
Als mensen vragen wat mijn grote droom is heb ik een heel simpel antwoord voor ze: Doorbreken. En draaien op grote festivals en evenementen.
Ik geniet het meeste van het grote publiek. De interactie, de sfeer, de adrenaline, ik vind het heerlijk! Dat is ook de reden waarom ik veel op evenementen draai, zoals Ût Fruttersfist in Goirle en Carnaval in Tilburg. Hoe groter het publiek, hoe beter ik draai.
Betekent dat dat ik niet op kleine feestjes draai? Zeker niet! U kunt me ook gewoon boeken voor een verjaardag, bedrijfsfeest of welk feest dan ook.
Sinds 2017 doe ik mee met het media-evenement Kermis FM. Samen met meer dan 200 vrijwilligers maken we 10 dagen content voor radio, TV en social media. En dat alles vanaf de grootste kermis van de BeNeLux: De Tilburgse Kermis. Kermis FM heeft mij ook een aantal unieke kansen gegeven. Zo heb ik, op de avond van Roze Maandag 2020 in Bar Leonardo mogen draaien. Waar verschillende grote radionamen aanwezig waren.
Kermis FM heeft er ook voor gezorgd dat ik sinds 2019 een wekelijkse mix heb, op de talentenzender van NPO 3FM: NPO KX.
Elke vrijdagavond trappen we daar het weekend af met de “EnJOY Your Weekend” Mix. Een mix van elke week verschillende genres. De ene week dance, de andere week house, soms een stukje moombahton en ga zo maar door. Buiten dat deze mix altijd heel tof is om te maken, is het ook nog eens goed voor een stukje muziekkennis. Want al ben ik het meeste thuis in Hardstyle en EDM, ik kan genieten van vrijwel alle genres!
In 2020 ben ik begonnen met het professionaliseren van mijn onderneming en schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Onder de bedrijfsnaam JASE Music. Op deze manier krijg ik de kans om mijn onderneming en werk nog professioneler aan te pakken.
Ook heb ik in 2020 meegedaan met het Kunstbende 2020 DJ Contest. Hier heb ik uiteindelijk de 3e plek weten te behalen!
Buiten mijn werkzaamheden als DJ ben ik student aan het Sintlucas in Eindhoven. Hier volg ik een studie Audiovisuele Technologie, om later eventueel filmproducties te kunnen gaan draaien op festivals.

Jase boeken?

Vraag een offerte aan.

Boeken